Heijendaalseweg 300, 6525 SM Nijmegen
024 - 355 80 29
sss.nijmegen@kloosterbrakkenstein.nl

Welkom in de Sacramentskerk


Telefoonnummer Pater Aloys: 06-20164473 of 024-3590601

Belangrijk! Te allen tijde aanmelden voor zondagsviering

Contactblad Sacramentskerk – Nr 58

Brakkenstein – juli – augustus 2021 – nr 58 U kunt het blad downloaden met onderstaande link of het blad lezen direct op deze pagina. https://kerkbrakkenstein.nl/wp/wp-content/uploads/2021/07/contactblad_nr58.pdf

Gebedsintenties – 1 augustus

Voor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen. Vincent Doorakker Jan Nuij Piet Leenders Jos en Riet Engelen Julia van de Graaf Voor een ernstig zieke jonge moeder Bidden we een ogenblik in stilte voor onze eigen intentie.

Gebedsintenties – 25 juli

oor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen.  Hans Pouwels Maria Triffterer Pater Winkel SJ Cor Cornelisse Anneke Enders – Tesink Bidden we een ogenblik in stilte voor onze eigen intentie.

Gebedsintenties – 19 juli

Voor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen.  Leo en Fie Oudenbroek – Abbenhuis Pater Wilkens SJ Door Jansen – Mulders Toos van Meijgaarden – van Breemen Voor een ernstig zieke jonge moeder Bidden we een ogenblik in stilte voor onze eigen intentie.

Gebedsintenties – 11 juli

Voor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen.  Jos en Riet Engelen – Staring Leo en Ria Eijkhout Pauline Oostveen Voor ernstig zieke jonge moeder Thea Lukkezen – Sluiters Pater Harrie Verhoeven sss Pater Theo Vlugt SJ Pater Haye van der Meer SJ Bidden we een ogenblik in…
Lees meer

Gebedsintenties – 4 juli

Voor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen. Vincent Doorakkers Jan Nuij Piet Leenders Jos en Riet Engelen Julia van de Graaf Bidden we een ogenblik in stilte voor onze eigen intentie.

Update versoepelingen coronaprotocol

Met blijdschap kunnen we u melden dat er per 26 juni een aantal versoepelingen plaats gaan vinden betreffende de coronaregels in de kerk. De belangrijkste is dat er tot 99 personen aanwezig mogen zijn bij de diensten. Overige details kunt u lezen in deze link. Uiteraard blijft de 1,5 meter afstandsregel van kracht!

Gebedsintenties – 27 juni

Voor allen die rekenen op ons gebed en voor hen die wij met name noemen. Frans Dekkers Hans Pouwels Maria Triffterer Pater Winkel SJ Cor Cornelisse Anneke Enders – Tesink Bidden we een ogenblik in stilte voor onze eigen intentie.

Van de redactie

Pater Theo EwalsWij feliciteren Pater Theo Ewals met zijn 85e verjaardag op 20 juni j.l. Hij is geboren in 1936 te Overloon. Een groot deel van zijn leven heeft hij in Mozambique gewerkt. De laatste jaren was hij actief in onze kerk en ook in de kruispunt kerk in Hatert.Hier bijgevoegd is een brief van…
Lees meer

Wist u datjes

CollecterenDe laatste maanden hebben we weer kunnen collecteren met een oude collecte stok met zakje. Deze werd belangeloos ter beschikking gesteld door een van de parochianen. Met ingang van 20 juni zijn ze op de zondagsviering van 10.00 uur weer aanwezig, wat wederom als prettig wordt ervaren. Een engel in ParijsPater Eugène van Heyst uit…
Lees meer